ПОДАРЪЦИ

Подарък по поръчка

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”ИНДИВИДУАЛНИТЕ ПОРЪЧКИ – УДОВОЛСТВИЕ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО” font_container=”tag:h2|text_align:center”][vc_column_text]Напоследък все повече хора се връщат към природата по различен начин. Изморени от забързаното ежедневие, жителите на големите градове търсят през свободното си време красотата на природата –устройват си излети, походи, практикуват лов и риболов.
Все повече стават ловджиите и риболовците и хората търсят подаръци за тях. Затова и ние с удоволствие изработваме предмети подходящи за хора с хоби лов и риболов.
Но понякога към нас се обръщат и клиенти с по-нестандартни изисквания. Получаваме запитвания за персонални подаръци.Обичаме индивидуалните поръчки. Те са предизвикателство и удоволствие. При тях липсва удобството на рутината, но пък има свобода, която дава възможност да проявим творчество и да сътворим съвсем нов модел.
При изпълнението на такива поръчки, за нас най-важно е да разберем възможно най-точно, как поръчителят си представя предмета, който желае.
Ето и няколко от най-любимите ни предизвикателства :[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”КУТИЯ С ЧАША” font_container=”tag:h2|text_align:center”][vc_gallery type=”image_grid” images=”1725,1724,1726″ img_size=”medium”][vc_column_text]Този подарък ни беше поръчан от един младеж от град Ямбол за рождения ден на неговата приятелка. Поръчахме кутия – заготовка, но когато пристигна, видяхме, че е прекалено дълбока за чашата. Тогава ни хрумна да направим подложка и да я облечем със сатен.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”КНИГА-КУТИЯ И СТЪКЛЕНА КАРТИЧКА” font_container=”tag:h2|text_align:center”][vc_gallery type=”image_grid” images=”1722,1721,1720,1723″ img_size=”medium”][vc_column_text]Поръчителката на този подарък пък беше една млада дама, която искаше да подари „нещо украсено с лисици“ на годеника си, който не пие и не пуши (от опит знаем, че най-трудно се подарява ръчно декориран подарък на мъж въздържател  ).
Предложихме няколко предмета и накрая тя се спря на кутия-книга и стъклена картичка.
Направихме дизайна и се получи напълно уникален подарък – на обратната страна на картичката добавихме текст съчинен от момичето за любимия и мъж.

Очакваме с интерес поредната индивидуална поръчка.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *